Posredovanje u kupoprodaji nekretnina

Posredovanje u prometu nekretnina je naš primarni posao kojim Vam želimo na siguran, pouzdan i pravni način osigurati sve korake koji vas čekaju na putu realizacije kupnje ili prodaje vaše nekretnine. Nakon što donesete odluku o prodaji nekretnine, pomoći ćemo vam odrediti realnu tržišnu cijenu vaše nekretnine , pripremiti dokumentaciju neophodnu za realizaciju prodaje, profesionalno ćemo fotografirati vašu nekretninu i pripremiti tlocrt , prezentirat ćemo je na vodećim domaćim i međunarodnim portalima na području Europske unije, oglasit ćemo je dodatno i na društvenim mrežama a obzirom na međunarodnu suradnju s našom dijasporom iz cijeloga svijeta, vašu nekretninu ćemo ponuditi i našim povratnicima u Hrvatsku.

Nakon realizacije prodaje pravno ćemo odraditi za Vas cijeli postupak prodaje od predugovora, glavnog ugovora, prijenosa vlasništva s starog na novog vlasnika ,do prijenosa režija i ostalih fiksnih troškova svake nekretnine.

Procjene tržišne vrijednosti nekretnine

S pravne strane gledano procjena vrijednosti nekretnine je posao sudskog vještaka za procjenu nekretnina koji na osnovu procjembenog elaborata u pismenom obliku jasno i transparentno prezentira vrijednost nekretnine u novcu, te tako izražena vrijednost služi za donošenje odluke o kreditiranju, kupoprodaji ili zamjeni nekretnine.

Obzirom da mnogi ljudi zbog troškova nisu skloni angažirati sudskog vještaka kako bi dobili realnu sliku svoje nekretnine, često sami određuju tržišnu cijenu koja je u većini slučajeva subjektivna.

Naša uloga je da Vam pomognemo da odredite cijenu kojom će te biti zadovoljni i omogućiti vam da nekretnina pobudi interes za kupnju ili prodaju na tržištu. Velika je razlika između oglašene i realizirane prodajne cijene, stoga je savjet licenciranog agenta u prometu nekretnina svakako koristan. 

Vrijednost novca koji će te dobiti za vašu nekretninu danas, sigurno neće biti ista iduće godine u isto vrijeme, stoga je bitno da kad donesete odluku o kupnji i prodaji nekretnine to i realizirate u što kraćem mogućem roku.

Posredovanje u kreditiranju

U suradnji s našim poslovnim partnerima koji imaju dugogodišnje iskustvo u kreditnom posredovanju i poslovanju s svim bankama u Republici Hrvatskoj, ponudit ćemo vam najbolje opcije kreditiranja kod mnogih banaka, od kojih ćete moći odabrati onu koja najviše odgovara Vašoj kreditnoj sposobnosti i životnom stilu.

Također, na raspolaganju smo Vam prilikom prikupljanja i obrade sve potrebne dokumentacije, kako bismo Vam uštedili dragocjeno vrijeme.

Potraga za Vašom nekretninom iz snova

Ukoliko tražite vaš novi dom ili želite investirati u nekretninu rado ćemo vam pomoći pronaći idealnu nekretninu prema vašim potrebama i financijskim mogućnostima. Potraga za idealnom nekretninom uvijek je složen i zahtjevan proces, zato nam se slobodno obratite jer ćemo vam u suradnji s našim partnerima i suradnicima sigurno ponuditi najbolje moguće opcije na tržištu.

Administrativno i pravno savjetovanje

Kupovina i prodaja nekretnina uključuje niz administrativnih procesa, kao i eventualne pravne nedoumice kod prodavatelja i kupca, koje u Homes & Lands timu brzo riješavamo. Naš tim prati iskusan odvjetnički ured, koji prilikom svake transakcije nekretnine sudjeluje u procesu kupoprodaje od početka do kraja procesa.

Investicijsko savjetovanje

Ulaganje u nekretnine je perspektivan investicijski pothvat. Naš tim u suradnji s partnerima iz građevinskog sektora dugi niz godina prati tržište nekretnina i svakako ćemo vam dati pregled svih trendova i tržišnih projekcija kada je riječ o investicijskim ulaganjima.

Prilikom razmatranja nekretnine iz našeg portfelja, dat ćemo Vam sve pozitivne i eventualne negativne strane pojedine nekretnine, kako biste prilikom kupnje imali cjelovitu sliku o investiciji u koju ulazite.

U ponudi uvijek imamo i perspektivna građevinska zemljišta pogodna za izgradnju stambenih zgrada na području grada Zagreba i otoka Krka, te ćemo Vas rado informirati o izgradivosti ,uvjetima i namjeni zemljišta kako bismo vam uštedjeli vrijeme i novac prije donošenja odluke o investiranju u nekretnine.

Posredovanje kod izrade energetskog certifikata

Od 1. siječnja 2014., prilikom prodaje nekretnine obavezni ste napraviti energetski certifikat za vašu nekretninu. U protivnom ste u prekršaju, kazne se kreću u rasponu od 5.000,00 do 30.000,00 kn. Najmodavci su također obvezni imati energetski certifikat kod najma stanova i kuća.

Energetski certifikat je dokument kojim se utvrđuje energetski razred kuće ili stana. Certifikat pokazuje karakteristične informacije o potrošnji energije te cjelokupnom stanju nekretnine u odnosu na energetsku učinkovitost. Energetska učinkovitost označava uporabu manje količine energije za obavljanje istog posla.

Postoji 8 energetskih razreda u koji se smješta nekretnina ovisno o potrošnji energije a tu su :A+, A, B, C, D, E, F i G. Energetski razred postaje sve važniji čimbenik prilikom formiranja tržišne vrijednosti nekretnine te mora biti dostupan kupcu na uvid prilikom sklapanja ugovora o kupoprodaji. Od datuma izdavanja vrijedi deset godina.

U suradnji s našim certificiranim partnerima rado ćemo vam pomoći kod izrade energetskog certifikata u roku od 7-10 dana.

Najnovije objave

Skills That You Can Learn In The Real Estate Market

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis mollis et sem sed sollicitudin. Donec...
Nastavi čitati

Learn The Truth About Real Estate Industry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis mollis et sem sed sollicitudin. Donec...
Nastavi čitati

10 Quick Tips About Business Development

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis mollis et sem sed sollicitudin. Donec...
Nastavi čitati

14 Common Misconceptions About Business Development

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis mollis et sem sed sollicitudin. Donec...
Nastavi čitati

Compare listings

Compare
Translate »